De stijging van de bankbiljetten in Zuidoost-Azië is voorlopig gedaald.

De Citibank van Korea besloot om de particuliere retailfinancieringsactiviteiten in Korea terug te trekken, 17 jaar nadat Citi Group in 2004 de oude Korea-US. Bank overnam en officieel werd gelanceerd als Citibank Korea.

Volgens de Korea Citi Bank op 15 oktober kondigde het Amerikaanse hoofdkantoor van Citi Group een toekomstige strategie aan voor de sector consumentenfinanciering, die dit in het eerste kwartaal publiceerde. De Citi Group heeft verklaard dat zij de consumentenfinancieringsprojecten in Azië, Europa en het Midden-Oosten in vier wereldwijde activabeheercentra zal hervormen en een exitstrategie zal ontwikkelen in de consumentenfinancieringsprojecten in 13 landen in de regio, waaronder Korea. De Citi Group zei dat dit niet het gevolg is van de beslissing van bepaalde landen, waaronder Korea, om de prestaties of capaciteiten van de natie te verbeteren, maar van de noodzaak om het wereldwijde concurrentievermogen te versterken en het bedrijf te vereenvoudigen door investeringen en middelen te concentreren op de bedrijfssector die de inkomsten op de lange termijn op het niveau van Citigroup zullen verbeteren, “zei de Korea Citi Bank.

Met deze bedrijfsstrategie van de Citi Group zal Korea waarschijnlijk een concurrerende en schaalvolle bedrijfssector versterken die in overeenstemming is met de belangen van alle belanghebbenden, waaronder klanten, leidinggevenden en aandeelhouders. Het wordt met name begrepen als een bijdrage aan de ontwikkeling van de Koreaanse financiële markt door middel van intensievere en duurzamere investeringen in bedrijfsfinanciering.

“De Citi Group heeft zich al sinds de lancering van de Korea Citi Bank in 2004 geconcentreerd, te beginnen met de verkoop van haar binnenlandse filiaal in 1967,” zei Yoo-sun, voorzitter van de Korea Citi Bank. “Deze gelegenheid biedt ons de prioriteit om onze activiteiten in Korea te herstructureren en te versterken en onze klanten in dit proces voldoende te ondersteunen.””Ach,” voegde hij eraan toe, “we willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de Koreaanse samenleving als een ondernemer door niet alleen investeringen in de financiële markten van Korea, maar ook door sociale en openbare activiteiten op lange termijn.”

De Citibank van Korea zei dat het specifieke schema voor de reorganisatie van het bedrijf niet is vastgesteld, maar dat het tijd zal hebben om met de Raad van Bestuur een optimale maatregel voor zowel klanten als leidinggevenden te overwegen en deze te implementeren. Bovendien zei hij dat hij de nodige raadplegingen met de financiële autoriteiten zal houden zodra de volgende plannen zijn opgesteld en dat hij de nodige procedures zal volgen, met voldoende overleg met de betrokken partijen.

“De financiële diensten aan klanten worden hetzelfde aangeboden als de bestaande totdat de toekomstige plannen zijn afgerond, en ik zal mijn best doen om het ongemak van klanten te minimaliseren,” zei de Korea Citibank.

Er is ook een onvoorspelbaar kwaad. KB National Bank werd in Indonesië aangeklaagd voor schadevergoeding van 1,6 biljoen won. Bosowa Group, de voormalige grootaandeelhouder van de Bank of Bucopin, beweerde dat het de Indonesische lokale statuten had geschonden en eiste schadevergoeding aan de Indonesische Financial Supervisory Authority (OJK) en Kookmin Bank als medeverdachte. Na de overname van Bucopin Bank, probeerde Kookmin Bank haar concurrentievermogen te vergroten door haar risicobeheer knowhow en digitale capaciteit te integreren, maar ze raakte betrokken bij 폰테크 een onverwachte rechtszaak.

De klap is onvermijdelijk omdat er een staatsgreep is uitgevochten in Myanmar, waar binnenlandse financiële bedrijven onlangs zijn begonnen. Myanmar is een strategische stimulans voor het nieuwe zuiden van de regio, die wordt beschouwd als een post-Vietnam vanwege zijn groeipotentieel. In totaal zijn er 28 binnenlandse financiële bedrijven in Myanmar, waaronder 9 banken, 2 verzekeraars en 17 financiële bedrijven van de godin.

De financiële sector van het land begon zijn activiteiten te zuiveren om Myanmar als bolwerk te maken, maar de staatsgreep heeft de verlamde situatie in Myanmar, waardoor het onmogelijk is om normaal te werken.

Met name de recente dood van een lokale medewerker van Shinhan Bank Myanmar, hebben Kookmin Bank en Shinhan Bank de helft van hun aandeelhouders tijdelijk teruggebracht en worden ze beoordeeld op de achtereenvolgende terugtrekking, afhankelijk van de omstandigheden. Westerse ontwikkelde landen, waaronder de Verenigde Staten en Groot-Brittannië, zijn begonnen met militaire sancties.

Het is ook een verhaal dat de inspanningen van binnenlandse financiële bedrijven kunnen worden afgezwakt omdat de verstoring van Myanmar de aandacht zal richten op andere gebieden.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다